sunnuntai 21. elokuuta 2011

MEGANISI

Tänään käytiin aamulla reilun puolen tunnin juoksulenkillä. Sitten leipomon kautta kotiin hakemaan herkkuja iltapäiväkahville=). Hotellin keitin ei ole mikään moccamaster. Äiskä keitti kerran kahvia. Ei ole edes kovin nirso, mutta kahvi maistui pahalle. Kun yritti keittää mukillisen sai 4cl kahvia! Ensimmäisen kerran jälkeen tuli keitettyä vain vettä ja siihen murukahvia. On tullut juotua myös ainakin kerran päivässä frappéta, kreikkalaista kylmää kahvia jäillä.

Annina söi lounaan jo puoli yhdentoista maissa, sen jälkeen siirryttiin satamaan, josta lähti laiva Meganisille. Meganisi on vain noin 20 minuutin laivamatkan päässä Nidristä. Saarella on vähän parempi ranta. Annina pääsi kastelemaan varpaitaan Joonian mereen.

Iltapäivällä ehdittiin vielä hotellin uima-altaalle ja Annina pääsi polskimaan. Kädetkin heiluu niin että Anninan ja äitin kasvot ja aurinkolasit olivat ihan märät. Tyttö nauttii lomasta altaassa! Illalla oli sitten vähän liian väsynyt. Äiti lähti hakemaan "takeaway" ruokaa ja Annika jäi nukuttamaan Anninaa. Normi ilta: pitää "seistä päällä" ja jumpata, vaikka on väsynyt. Nukahti lopuksi, mutta heräsi muutaman kerran nyyhkyttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti