perjantai 19. elokuuta 2011

ANNINA 10 KUUKAUTTA

Tänään Anninalla tuli 10 kuukautta täyteen. Annina osaa kontata. On oppinut sen kun iskä on ollut kiipeilemässä Pik Leninillä. Aloitti konttaamisen heinäkuun loppupuolella. Iskä ehti nähdä pienen näytteen ennen kuin lähti, mutta nyt Anninalla on jo kova vauhti päälllä.

Äiti osti "synttärilahjaksi" lohikäärmeen, jossa voi istua ja leikkiä uima-altaassa. Tänään Annina halusi uimaan, vaikka allasvesi ei ollut kovin lämmintä. Äiti näki ensimmäistä kertaa että Annina oikein polski.

Iltapäiväkahville haettiin leipomosta "synttäripullaa". Anninalle äiti puristi ensimmäistä kertaa vähän appelsiinimehua. Oli hyvää! Pullaa ei Annina vielä saanut, mutta kreikkalaista jogurttia, johon laitettiin vähän päärönä-mango sosetta. Leipomotäti olisi antanut Anninalle ilmaiseksi fetajuustopiiraan, mutta kun ei vielä saa syödä, hän sai sitten sämpylän.

Äiti saa taas syödä illallisen parvekkeella, muttei haittaa! Annina nukkuu lomalla päivivin niin vähän, että on univelkaa. Meni tänään iltakuudelta nukkumaan ja nyt kello on 23. Toivon mukaan ei herää aamuviiideltä! Äitillä on tänään "poikamiesillallinen", makkaraa ja olutta =)! Tai, no ainakin melkein. Teki pari leipää ja laittoi niitten päälle Lefkaksen salamia ja juustoa. Juomaksi on Mythos olutta. Ettei olisi liian maskuliinista, pitää vielä syödä ison kookoskeksin jälkkäriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti